Chambre d hotes ferme des Ravieres table d hotes Orchamps Vennes Versiunea french Versiunea romana English

Cazare La Ferma din Ravières

Bine ati venit la pensiunea noastra in inima muntilor Jura.
O pensiune agroturistica familiala in Franta nu un hotel la doar 2 ore 30 de PARIS  in TGV. Suntem situati in Haut Doubs, de asemenea numit “micul Quebec” datorita naturii omniprezente si a biodiversitatii rare.

Tout un poème (Ca o poezie)
Diaporama Chambres d'hôtesEste o camera ideala pentru familiile de 4 persoane. Amenajata cu gust, aceasta camera de 49 metri patrati are acces la camera Gheata catifelata. Cele doua camere pot fi deci rezervate impreuna, aceasta formula fiind ideala pentru familiile numeroase.
Camera contine o baie deschisa, un dus in stil italian si wc separat. Veti putea profita de luminozitatea sa datorita celor trei Velux cu vedere la gradina. 2 paturi 90x190 - 1 pat 160x200.

Douceur givrée (Gheata catifelata)
Diaporama Chambres d'hôtes
Baia acestei camere este una deschisa si acest lucru ii confera un aer de garsoniera luminoasa; intr-adevar cele doua ferestre Velux cu vedere la gradina si la un perete din piatra dau impresia de autenticitate si de simplitate. 1 pat  160x200

Fraîcheur de la rosée (Racoarea rouai)
Diaporama Chambres d'hôtes

Aceasta camera are vedere atat la gradina, cat si la curte. Cele doua paturi de 90x190 si 160x200 va ofera un spatiu familial. Camera are wc separat si o baie echipata de un dus in stil italian.

Fleur de la passion (Floarea pasiunii)
Diaporama Chambres d'hôtes Aceasta camera foarte spatioasa este adaptata clientilor handicapati si are vedere la curte. Echipata de doua paturi de 90x190 si de 160x200, ea poate primi trei persoane fara vreun risc de lipsa de spatiu.
Baia include un wc, un dus in stil italian fara scara (pentru a facilita accesul persoanelor handicapate) si un uscator de par.

Lumière d’été (Lumina de vara)
Diaporama Chambres d'hôtesAceasta camera este luminoasa asemenea unei zile insorite de vara, familiala si cu vedere la curte.
Contine:
1 pat 90x190
1 pat 160x200
Baie cu dus in stil italian, wc separat si uscator de par.

Bernard et Maria Vivot, vos hotes
Bernard & Maria Vivot
gazdele voastre


Acces la internet

Camerele noastre nefumator va gazduiesc pe durata intregului an si trebuie sa fie eliberate in ziua plecarii la ora 10; ele vor fi la dispozitia dumneavoastra incepand cu ora 16 in ziua sosirii. Animalele nu sunt acceptate. Camerele nu au TV, insa au acces la internet.

 

 

 

Pensiune in Orchamps Vennes in franche-comté

Philippe HauGer Webdesign